Meer resultaten voor spaanse waterhond

spaanse waterhond
Spaanse waterhond.
Rashond Spaanse waterhond. Door zijn vacht kan hij zich evenvoudig aanpassen aan diverse omstandigheden. De Perro de Agua is een lenige hond die een zeer goed reukvermogen heeft, net als gehoorvermogen. Ze zijn gek op zwemmen en worden daardoor ook de Spaanse waterhond genoemd.
gereedschappen
Perro de Agua Espanol De Mansió Verd.
Hoewel de Spaanse Waterhond over het algemeen als een makkelijke hond beschreven wordt, is het niet direct een hond voor de beginnende hondeneigenaar, tenzij je goedbeslagen ten ijs komt. De Spaanse Waterhond is zeer intelligent. Dat houdt in dat hij snel leert en het geleerde makkelijk onthoudt.
houten jaloezieen op maat
Perro de Agua Español Spaanse Waterhond kennels in Nederland Doggo.nl.
Perro de Agua Español Spaanse Waterhond kennels in Nederland. De Mansió Verd. Spakenburgstraat 103 1107 WR Amsterdam. Fokker van Spaanse waterhonden, ofwel Perro de Agua Español. Hondenfokker Meer info. 9074 LH Hallum. Wij fokken Spaanse Waterhonden Perro de Agua Espanol.
e-liquid
Spaansewaterhond Spaanse Waterhond.
Ga verder en vind op deze website informatie, foto's' en films over dit fantastische honden ras uit Spanje. De Perro de Agua Español oftewel de Spaanse Waterhond is een niet verharende hondhoud, van water, is zeer intelligent en een harde werker.
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Spaanse waterhond Startpunthonden.
wij hebben ruim 8 jaar onze spaanse waterhond gehad, helaas moesten we hem deze week laten inslapen, onduidelijk wat de oorzaak was. Begonnen met wat koorts, na een paar dagen was die weg, maar hij begon steeds moeilijker te lopen, totdat hij helemaal niet meer op zijn achterpoten kon staan.
Vind spaanse waterhond op Marktplaats.nl.
Ace: turron turron is een zeer mooie spaanse waterhond met een tof en erg rustig karakter. Net zoals het de perro de agua betaamt, is hij ietwat gereserveerd tov vreemden, maar hij komt wel dag zeggen op een stille, onopvallende manier.
Del Alto Norte, kennel voor de Spaanse Waterhond.
Del Alto Norte, spaanse waterhond, perro de agua espaol, spaanse, waterhond, perro de agua espanol, perro de aqua espanol, perro de aqua espaol, perro de agua espagnol, kennel, hond, pdae, PDAE, spanish waterdog, dog, waterdog, SWD, swd, perro, hondenras, rasvereniging, pup, pups, puppies.
Perro de Agua Español/ Spaanse waterhond OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Perro de Agua Español/ Spaanse waterhond. Retrievers, opstotende honden en waterhonden Waterhonden Perro de Agua Español/ Spaanse waterhond FCI: 336. Alle fokkers van dit ras. De Spaanse Waterhond of Perro de Agua Español is afkomstig uit Spanje en vanouds een veelzijdige werkhond.

Contacteer ons

spaniel
border collie
weimaraner
husky
dwergteckel
dwergpincher
deense dog kopen
border terrier