Meer resultaten voor mopshond

mopshond
Ras informatie Mopshond MaxLuna.
Bovendien is de Mopshond een makkelijk beestje, dat heel goed met kinderen omgaat. Kortweg: de Mopshond is een slimme, speelse lieverd met een clownesk kopje. De Mopshond is zeer aanhankelijk, charmant, gezellig, hecht sterk aan baas en gezin, gevoelig, speels, vriendelijk, intelligent en meegaand.
Marktplaats
Commedia mopshondenvereniging Commedia mopshondenvereniging.
Welkom bij mopshondenvereniging Commedia. Welkom op de site van Commedia, de vereniging van fokkers en liefhebbers van de Mopshond. Op deze site vindt u informatie over ons ras, betreffende fokkers, beschikbare nestjes en kunt u ook lid worden van de club.
Marktplaats
Mopshond Pedigree.
Door de vorm van de ogen en de snuit krijgt de Mopshond makkelijk iets aan de ogen. Ga onmiddellijk naar de dierenarts, als je je Mopshond in de ogen ziet wrijven, als hij loenst of je een verkleuring in de ogen ziet.
e sigaret
15 Bewijzen dat de mopshond de meest intelligente levensvorm op aarde is Superlief Upcoming.
6 Een mopshond heeft energie voor tien en is altijd bereid te spelen. Deel dit GIFje via. 7 Waarbij de intelligentie van de mopshond vooral bij balspelen opvalt. Deel dit GIFje via. 8 De mopshond is een jachthond pur sang.
10 Feitjes over Mopshonden Hondenfun.nl.
Mopshonden staan bekend om hun gekrulde staart die omhoog krult richting hun lichaam. Volgens de AKS Amerikaanse Kennel Club heeft de perfecte staart van een mopshond twee krullen. Er is een mopshond met een MBA. In 2009 behaalde Chester Ludlow, een mopshond, een online diploma van Rochville universiteit.
Vind mopshond in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
mops / mopshond pup / mopshond pups. Bent u op zoek naar mooie en lieve mopshond pup? Wij hebben een nestje pups die het nest mogen verlaten. Onze pups zijn inge├źnt, gechipt, meerdere malen ontwormt en hebben een eu paspoort.
Mopshond.
In een gezinssituatie waar kinderen op een verantwoorde manier met honden kunnen omgaan, is deze hond dan ook prima op zijn plek. Stel in de omgang met de Mopshond wel duidelijke grenzen en voorwaarden, want als u het aan de Mopshond overlaat, dan stelt hij deze liever.
Mophshond informatie over het karakter van de mopshond Royal Canin.
Na een lichte terugval heeft de Mopshond met behulp van de hertog van Windsor weer bekendheid gekregen en wint hij weer aan populariteit. Ras afkomst: China. Andere rasnamen: Mopshond, Mops, Carlin. Uiterlijke kenmerken van de Mopshond. Het karakter van de Mopshond.

Contacteer ons

tibetaanse terrier
dwergschnauzer
pyreneese herdershond
witte herder
boerboel
flatcoated retriever
duitse herder
franse bulldog pup
bearded collie
duitse brak
engelse cocker spaniel