Resultaten voor groenendaeler

groenendaeler
Groenendaeler Honden Rasinformatie Omlet.
De Ggroenendaeler is één van de vier Belgische herdershonden, de andere drie zijn de mechelse herder, de laekense herder en de tervuerense herder. Tegen 1959 werd de soortnaam Belgische herder opgedeeld en werd de groenendaeler een op zichzelf staand ras.
merk
Rasinformatie Groenendaeler MaxLuna.
De Groenendaeler is gevoelig van aard en moet consequent maar met zachte hand worden opgevoed. De Groenendaeler kan het goed met soortgenoten, andere huisdieren en kinderen vinden. Naar vreemden is de Groenendaeler afwachtend. De Groenendaeler heeft een langharige, zwarte vacht.
rolgordijnen op maat
Groenendaeler puppies-Djima x V'Rex' 45, weken.mpg YouTube.
Groenendaeler Werkhonden Kennel Aragon Perro de la Casa Negra Regio 01 Kampioenschap NBG 2016 Duration: 427. Perro de la Casa Negra 137 views. Groenendaeler Puppies Avar x Garry 5 weken oud Duration: 227. Perro de la Casa Negra 561 views. groenendaeler Duration: 158.
sigaret
Het HondenForum Bekijk onderwerp Groenendaeler.
Je moet je goed verdiepen in de lijn waar uit je een hond wilt kiezen, maar dat is bij elk ras zo. Als je een kooiker hebt dan denk ik dat je je met een Groenendaeler ook wel kan redden.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Nieuwe Pups.
Reactielink maandag, 27 juli 2015 1806: Geplaatst door Van der Tempel-Heeringa A. Graag wil ik van u weten of u op dit moment een groenendaeler voor herplaatsing hebt of een pup. Mijn Groenendaeler is helaas dood gegaan in september 2015.mijn ander hondje in december.
Groenendaeler Wikipedia.
De groenendaeler, ook groenendaler gespeld, is een van de Belgische herders. Hij is naar Groenendaal in de Belgische gemeente Hoeilaart bij Brussel vernoemd. Zoals alle Belgische herders wordt hij als bescherm en gezinshond gebruikt. De kleur van de groenendaeler is altijd zwart.
Groenendaeler in Engels, vertaling, Nederlands-Engels Woordenboek.
Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren. Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Engels woordenboek. Groenendaeler in Engels. vertaling en definitie Groenendaeler, Nederlands-Engels woordenboek online.
Groenendaeler Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Groenendaeler is uitzonderlijk goed in het hoeden en bewaken. Het is een intelligent en aanhankelijk ras en de Groenendaeler komt eigenlijk het beste tot zijn recht in een landelijke omgeving, maar kan zich ook goed aanpassen om in een woning te leven.

Contacteer ons

tibetaanse spaniel
golden retriever fokkers
ierse wolfshond
pups
zwarte labrador
bordeaux dog
cocker spaniel
portugese waterhond
border collie pups
cairn terrier
norfolk terrier
tibetaanse mastiff