Resultaten voor deense dog

deense dog
Duitse dog Deense dog karaktereigenschappen Royal Canin.
Later duidden de namen Dog van Ulm, Deense Dog, Württemberger en Grote Dog verschillende typen honden aan. In 1878 werden alle variëteiten verenigd onder de naam Duitse Dog. De rasstandaard is rond 1890 in Duitsland vastgelegd. Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnamen: Duitse Dog, Deen, Grote Deen, Great Dane, Deense Dog.
invoerrechten berekenen
Duitse dog Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse dog is een hond die hoort bij de dogachtigen. Het is een kalme maar ook erg lieve hond, de Duitse dog is erg op zijn baas gericht.
wilgentenen
Vind duitse dog op Marktplaats.nl.
In bezit van stamboom, dna profiel en europees paspoort. Dit mooie kereltje mag het nest verlaten. Voor vragen kunt u altijd bellen. Duitse dog pups / Deense dog pups. Op 21 mei is onze dog scooby bevallen van 9 pups.
e-liquid
Duitse Deense Dog Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Duitse Dog, beter bekend als de vriendelijke reus, is heel lief aanhankelijk en speels. Vanwege zijn omvang, moet hij altijd worden begeleid rond kinderen maar is over het algemeen goed gemanierd. Dit ras wordt vaak gebruikt als een waakhond en doet het erg goed. De Duitse Dog wordt ook wel de Deense Dog genoemd.
Duitse Dog Pedigree.
Karakter, eigenschappen en temperament. De Grote Duiste Dog is een elegant en gespierd dier, dat verve en durf heeft en eruit ziet of hij klaar staat om waar dan ook heen te gaan en maakt niet uit wat te doen.
NDDC Uw Duitse Dog.
Onlangs heeft een Dog van de NDDC zelfs de fantastische leeftijd van 13 jaar bereikt! Maar, eerlijk is eerlijk, op gegeven moment moet u er rekening mee houden dat uw Dog misschien wat lastiger opstaat, last krijgt van ouderdomskwaaltjes en een andere voedingsbehoefte krijgt.
Duitse Dog, zwart/zwart-wit.
Later werden verschillende typen van deze hond, variërend in grootte en kleur, een dog genoemd. Voorbeelden hiervan waren de Ulmer dog, Engelse dog, Deense dog, Hatzrude en Saupacker. Later besloot men om al deze variëteiten de naam Duitse dog te geven.
De Duitse Dog Karakter kenmerken Dier en Natuur: Huisdieren.
De officiële naam van het ras is dus Duitse Dog maar de reden dat de hond in Nederland vaak bekend staat als Deense Dog heeft te maken dat het Engelse woord Great Dane, letterlijk Grote Deen, in het Nederlands al snel werd overgenomen en vernederlands tot Deense Dog.

Contacteer ons

bullmastiff
lagotto romagnolo
ierse terrier
briard
samojeed
franse bulldog kopen
deense dog pup
duitse dog pups