Meer resultaten voor deense dog

deense dog
Duitse dog Hondencentrum.
Een Duitse Dog kan ook wel een uitstekende waakhond zijn, ook al blaft hij niet veel. Er wordt gezegd dat als je een inbreker bent wel binnen kan komen, maar het huis nooit meer kunt verlaten als een Duitse Dog de wacht houdt.
wandelstokken
Vrouw gruwelijk verwond door Deense dog YouTube.
RTV Noord 2042, views. Nero de Deense Dog Duration: 409. Mike Van Uffel 3291, views. Moeder en kind gebeten door hond in Barendrecht Duration: 158. rtvrijnmond 40434, views. Rinkes dog trainer: danger's' gedragstherapie Duration: 914. Rinkesdogtrainer 7871, views. Duitse Dog Tyson vs de postbode Duration: 055.
itil foundation
licg.nl Duitse Dog.
Deze honden werden gebruikt voor de jacht op groot wild. Er waren verschillende varianten waaronder de Deense Dog. In 1878 werd een aantal van deze typen honden in Duitsland onder de noemer Duitse Dog samengenomen, waarna een nieuwe rasstandaard werd opgesteld.
invoerrechten berekenen
Duitse Dog Rashondenwijzer.
Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Duitse Dog. Duidelijk laat zich de geschiedenis van de Duitse Dog vanaf de 16de eeuw tekenen. Toen werden in Engeland sterke, hoogbenige doggen ingevoerd, die uit kruisingen tussen de mastiff en de Ierse wolfshond ontstonden.
vmg makelaars
Deense dog WikiWoordenboek.
Geluid: Deense dog hulp, bestand. Deense dog m. dierkunde geen Deens maar een Duits hondenras dat gefokt werd als waakhond. geen Deens maar een Duits hondenras dat gefokt werd als waakhond. Deens: Grand Danois da. Duits: Dänische Dogge de v.
Duitse dog Deense dog karaktereigenschappen Royal Canin.
Later duidden de namen Dog van Ulm, Deense Dog, Württemberger en Grote Dog verschillende typen honden aan. In 1878 werden alle variëteiten verenigd onder de naam Duitse Dog. De rasstandaard is rond 1890 in Duitsland vastgelegd. Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnamen: Duitse Dog, Deen, Grote Deen, Great Dane, Deense Dog.
Duitse Dog hondenrassen en eigenschappen.
Duitse Dog of soms ook wel eens foutief de Deense dog genaamd, een grote lieverd met een hart van goud. De Duitse Dog is een vriendelijke en aanhankelijke hond die zeer goed met kinderen weet om te gaan. Het is een slimme hond en zeer trouw aan zijn baasje en de rest van het gezin.
Duitse Dog, zwart/zwart-wit.
Later werden verschillende typen van deze hond, variërend in grootte en kleur, een dog genoemd. Voorbeelden hiervan waren de Ulmer dog, Engelse dog, Deense dog, Hatzrude en Saupacker. Later besloot men om al deze variëteiten de naam Duitse dog te geven.

Contacteer ons

bullmastiff
lagotto romagnolo
ierse terrier
briard
samojeed
franse bulldog kopen
deense dog pup
duitse dog pups